Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

”Yanick, wij zouden graag een zwembad in onze tuin willen wat past in een totaal plaatje. Het moet gezellig, sfeervol en onderhoudsvriendelijk zijn. Kun je een tuin voor ons ontwerpen en aanleggen waarbij wij volledig ontzorgd worden?”

Een pronkstuk waarbij wij opdrachtgevers volledig hebben mogen ontzorgen in het proces van ontwerp en realisatie. Een doordacht project wat tot in detail is afgewerkt.

Hedendaagse wellnesstuin met vleugje nostalgie

Dit tuinontwerp combineert hedendaagse luxe met een vleugje nostalgie en een overvloed aan natuurlijke schoonheid. Het pronkstuk van de buitenruimte is het moderne zwembad, strak en eigentijds van ontwerp. Het nodigt uit tot ontspanning en verfrissing, omringd door het weelderige groen van de tuin.

Het terras, bekleed met keramische tegels die een vintage uitstraling hebben, creëert een charmante en tijdloze sfeer. De tegels voegen een vleugje elegantie toe aan de ruimte, en de vintage look geeft een gevoel van geschiedenis en karakter aan het moderne ontwerp. Het terras biedt een ideale plek om te ontspannen, te dineren en te genieten van de zon, terwijl de hardhouten Ipé vlonder een warme en natuurlijke touch toevoegt aan de omgeving.

Een sfeervol pad van kasseien slingert zich door de tuin, waardoor een charmante en rustieke uitstraling ontstaat. Het creëert een boeiend contrast met de strakke lijnen van het zwembad en het terras, en nodigt uit tot rustige wandelingen door de groene oase.

De groene oase is omringd door karakteristieke volwassen bomen, die schaduw bieden en een gevoel van tijdloze schoonheid aan de buitenruimte geven. Deze bomen voegen een gevoel van natuurlijke pracht en rustieke charme toe, en ze vormen het perfecte decor voor ontspanning en vermaak.

Dit heb ik gedaan in deze tuin

  • 2D & 3D Tuinontwerp
  • Verlichtingsplan
  • Totaal realisatie
  • Projectbegeleiding
  • Nazorg
Trendgroen

Dé rechterhand met groene vingers

Trend Groen creëert samen met u de perfecte buitenruimte die aansluit bij uw wensen en omgeving. Laat ons uw droomtuin tot leven brengen.

Nazorg

Tuinonderhoud

Gun uw droomtuin de beste zorg voor blijvend genot. Ontdek onze onderhoudsopties en neem contact op voor details.

Volg mij op Social Media

Doe inspiratie op voor je eigen tuin!

Contact

Neem contact met ons op

Vragen over je tuin? Wij hebben de antwoorden. Neem contact op voor advies op maat.

"*" geeft vereiste velden aan