Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Fase 1: Luisteren

Tijdens ons eerste, volledig vrijblijvende, kennismakingsgesprek bespreken we uw eisen en wensen. Op die manier leren we elkaar beter kennen, en ontdekken we wat u aanspreekt en wat juist niet goed bij u past.

Na het kennismakingsgesprek ontvangt u een opdrachtbeschrijving met een indicatie van de planning en de bijbehorende ontwerpkosten. Hierna zullen wij uw tuin inmeten.

Fase 2: Schetsontwerp

De focus van het schetsontwerp wordt gelegd op de indeling en vlakverdeling van uw tuin. In het schetsontwerp brengen wij structuur aan de besproken wensen en mogelijkheden. U heeft de mogelijkheid om uw schetsontwerp uitgevoerd te ontvangend door middel van een 2D-ontwerp, aangevuld met sfeerfoto’s. Ook is er de mogelijk tot het ontvangen van een 3D-ontwerp, waardoor u een zeer realistisch beeld kunt vormen van uw tuin.

Het schetsontwerp presenteren wij bij u op locatie. Door middel van een 2D-tekening of een 3D-tuinwandeling krijgt u inzicht in de gehele vormgeving van de tuin. U heeft tijdens en na de presentatie uiteraard de gelegenheid om vragen te stellen en uitdagingen te bespreken.

Fase 3: Definitief ontwerp

Nadat wij voldoende feedback van u hebben ontvangen, wordt er meer vorm gegeven aan de details van het definitieve ontwerp. We zullen hierbij voorstellen maken voor de beplanting, materialen en verlichting. U ontvangt vervolgens een op schaal uitgewerkt 2D-tuinontwerp en eventueel een digitale 3D-tuinwandeling. Dit is uit te breiden met een gedetailleerd beplantingsplan.

Fase 4: Offerte

Wij bieden u graag vrijblijvend een offerte aan voor de volledige aanleg van uw droomtuin. Wij werken samen met een breed netwerk aan vakmanschap om u volledig te ontzorgen in de aanleg.

Wat kost een tuinontwerp

Iedere tuin is uniek en iedere klant heeft eigen wensen. Afhankelijk van de grootte en moeilijkheidsgraad van het project, maken wij voor iedere klant een passende prijsopgave.

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor het ontvangen van extra informatie

Een tuinontwerpen in hart en hovenieren!

  • Moderne tuinen
  • Landelijke tuinen
  • Levendige tuinen
  • Wellness tuinen
  • Mediterrane tuinen
Van tuindroom tot droomtuin
Een tuin om trots op te zijn
Betrouwbaar en vakkundig
Ontzorgen, ook ná realisatie
Volg mij op Social Media

Doe inspiratie op voor je eigen tuin!

Contact

Neem contact met ons op

Neem gerust contact met mij op! Ik ben zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Telefonisch ben ik echter het beste bereikbaar tussen 18.00 tot 21.00 uur, maar berichten kan altijd.

"*" geeft vereiste velden aan