Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Waarom een verlichtingsplan laten maken?

Een goed doordacht verlichtingsplan gaat verder dan alleen het verlichten van een ruimte. Het kan de sfeer verbeteren, de functionaliteit verhogen en zelfs de veiligheid vergroten. Of je nu een gezellige buitenruimte wilt creëren, een specifiek accent wilt leggen op bepaalde kenmerken van je tuin, of gewoonweg wilt genieten van je buitenruimte na zonsondergang, een op maat gemaakt verlichtingsplan kan het verschil maken.

Onze aanpak:

Bij het maken van een verlichtingsplan nemen we de tijd om jouw wensen, gebruikspatronen en de specifieke kenmerken van je buitenruimte te begrijpen. We combineren functionele verlichting met sfeerverlichting om een harmonieuze balans te creëren die zowel praktisch als esthetisch is. Ons doel is om een verlichtingsplan te leveren dat niet alleen zorgt voor optimale verlichting, maar ook bijdraagt aan de algehele ambiance van je buitenruimte.

Hoe het werkt:

  1. Inventarisatie: We beginnen met een inventarisatie om je wensen en gebruikspatronen te bespreken.
  2. Analyse: We analyseren de specifieke kenmerken van je buitenruimte, inclusief de lay-out, landschapselementen en mogelijke obstakels.
  3. Ontwerp: Op basis van deze informatie creëren we een aangepast verlichtingsplan dat voldoet aan jouw behoeften en de unieke kenmerken van je buitenruimte accentueert.
  4. Installatie: Indien gewenst, kunnen we ook zorgen voor de installatie van de verlichting volgens het opgestelde plan.

Neem contact op:

Klaar om jouw buitenruimte te transformeren met een op maat gemaakt verlichtingsplan? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Beplantingsplan op maat:

  • Bloeiende vaste planten mix
  • Contrasterende bladvormen en kleuren
  • Winterse silhouetten
  • Hoogte- en bloeivariatie
  • Dynamische bloeiperiode
Van tuindroom tot droomtuin
Een tuin om trots op te zijn
Betrouwbaar en vakkundig
Ontzorgen, ook ná realisatie
Volg mij op Social Media

Doe inspiratie op voor je eigen tuin!

Contact

Neem contact met ons op

Vragen over je tuin? Wij hebben de antwoorden. Neem contact op voor advies op maat.

"*" geeft vereiste velden aan