Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Een tuin die volledig opgaat in zijn omgeving en aansluit op de woning en de wensen van de klant. Deze parkachtige tuin is jaarrond een plaatje om te zien voor de mensen, maar ook de dieren genieten volop van deze natuurlijke omgeving.

Parkachtige tuin

Voor deze grote tuin bij een landelijke woning hebben wij het tuinontwerp aangeleverd gekregen. Hier hebben wij wijzigingen in gemaakt om de tuin meer onderhoudsvriendelijk te maken. In deze tuin kun je jaarrond genieten van een wisselende beplanting waaronder de vroeg bloeiende meerstammige Magnolia ‘Susan’ en de sterk geurende Viburnum Carlesii. Karakteristieke bomen zoals de Linde, Wilg en rode Beuk. En sierlijke border rondom de vijver met vaste planten en siergrassen.

Drie maal per jaar voeren wij snoeiwerkzaamheden uit om de schitterende uitstraling van deze tuin mooi te houden.

Dit heb ik gedaan in deze tuin

  • Beplantingsplan
  • Projectbegeleiding realisatie
  • Aanbrengen bomen en beplanting
Trendgroen

Dé rechterhand met groene vingers

Trend Groen verzorgt voor u het ontwerp en de realisatie van uw buitenruimte die aansluit bij uw wensen, woning en omgeving. Samen met u komen we tot nieuwe ingevingen om uw droomtuin vorm te geven.

Nazorg

Tuin onderhoud

Wanneer uw droomtuin klaar is, is het tijd om te genieten! Om dat ook in de toekomst te kunnen blijven doen is onderhoud nodig. Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken!

Volg mij op Social Media

Doe inspiratie op voor je eigen tuin!

Contact

Neem contact met ons op

Neem gerust contact met mij op! Ik ben zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Telefonisch ben ik echter het beste bereikbaar tussen 18.00 tot 21.00 uur, maar berichten kan altijd.

"*" geeft vereiste velden aan