Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Wie ben ik?

Ik ben Yanick Hagelaar. In 2021 ben ik tijdens het afstuderen aan de HAS Hogeschool gestart met Trend Groen, waarin ik mijn passie, creativiteit en vakmanschap kan uiten in het vormgeven en realiseren van unieke tuinbelevingen waarvan u optimaal kunt genieten.

Wat doen wij?

Mijn ontwerpen bevatten een mix van natuur en structuur. Daardoor kan de gebruiker optimaal genieten en ontspannen. Vormgeving, inrichting en uitvoering sluiten optimaal aan bij de woning, de omgeving en de wensen van de klant. Door een goede balans van kleuren, vormen, materialen en karakteristieke beplanting, brengen mijn ontwerpen een unieke sfeer. Ruimtes worden aan elkaar verbonden met een oase van groen, waarvan u zowel vanuit binnen als buiten vier seizoen kunt genieten.

Trend Groen maakt samen met een netwerk vol vakmanschap zowel grote als kleine projecten en zal u tijdens het ontwerpproces, de uitvoering en in de nazorg volledig ontzorgen.

Yanick Hagelaar, 2022

Tuinontwerpen

  • Betrouwbaar en vakkundig
  • Deskundig advies
  • Ontzorgen, ook ná de rea
  • Betrouwbaar en vakkundig
  • Genieten van uw droomtuin
Van tuindroom tot droomtuin
Een tuin om trots op te zijn
Betrouwbaar en vakkundig
Ontzorgen, ook ná realisatie
Volg mij op Social Media

Doe inspiratie op voor je eigen tuin!

Contact

Neem contact met ons op

Neem gerust contact met mij op! Ik ben zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Telefonisch ben ik echter het beste bereikbaar tussen 18.00 tot 21.00 uur, maar berichten kan altijd.

"*" geeft vereiste velden aan