Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

”Yanick, wij zouden de tuin graag optimaal aansluiten bij de woning. We houden van een landelijke uitstraling maar dit mag zeker met iets moderns worden gecombineerd. Wil je helpen bij de vormgeving van onze tuin?”

Wij begrijpen de wensen van de klant en doen ons uiterste best om dit volledig aan te sluiten op de woning en zijn omgeving.

Modern-Landelijke tuin

In dit ontwerp hebben we rekening gehouden met de natuurlijke vorming van de woning. Dit is overgebracht in de organische vormen die terugkomen in groenblijvende wolken, plantvakken en het gazon. Deze organische lijnen liggen worden onderbroken met een brede zichtlijn vanuit de woning naar de achtertuin. Het karrenspoor brengt je naar de achtertuin waar je je terug kunt trekken in een rustige omgeving, omringd door een oase van groen. De warme tinten van de cortenstaal houtopslagen versterken het warmte gevoel rond het terras.

 

Dit heb ik gedaan in deze tuin

  • 2D Tuinontwerp
  • 3D Tuinontwerp
Trendgroen

Dé rechterhand met groene vingers

Trend Groen verzorgt voor u het ontwerp en de realisatie van uw buitenruimte die aansluit bij uw wensen, woning en omgeving. Samen met u komen we tot nieuwe ingevingen om uw droomtuin vorm te geven.

Nazorg

Tuin onderhoud

Wanneer uw droomtuin klaar is, is het tijd om te genieten! Om dat ook in de toekomst te kunnen blijven doen is onderhoud nodig. Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken!

Volg mij op Social Media

Doe inspiratie op voor je eigen tuin!

Contact

Neem contact met ons op

Neem gerust contact met mij op! Ik ben zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Telefonisch ben ik echter het beste bereikbaar tussen 18.00 tot 21.00 uur, maar berichten kan altijd.

"*" geeft vereiste velden aan