Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Begroting

Op basis van het definitieve ontwerp ontvangt u van ons een begroting met indicatie van de planning. Hiervoor ontvangt u een gespecificeerde offerte, waarin de werkzaamheden uitgebreid worden beschreven. De offerte is opgebouwd in verschillende categorieën (bijv. grondwerk, verharding, bouwkundige elementen, beplanting, verlichting, enz.), waardoor de offerte voor u altijd overzichtelijk blijft.

Hoe wordt de begroting samengesteld?

De realisatie is een proces waarbij wij samen met u de afwegingen maken in de keuzes met betrekking tot materialisatie. Er zijn veel keuzes de wij, samen met u, door zullen lopen, zoals het type verharding of de grootte van de beplanting. Ze kunt u kiezen uit moderne betontegels of een exclusievere keramische tegel. Kiest u voor een heester die de tijd krijgt om groot te worden, of juist voor een meerstammige heester die direct veel karakter geeft aan uw tuin? Alles is mogelijk!

Ondanks dat er tijdens het ontwerpen rekening gehouden wordt met het beschikbare budget, kan het voorkomen dat er afwegingen gemaakt moeten worden in de materiaalkeuze. Wij zijn meedenkend bij het maken van afwegingen en geven u indien nodig advies om projecten gefaseerd uit te laten voeren.

Genieten!

Nadat de tuin is opgeleverd is het tuin om te genieten! Wij blijven ook na de oplevering in contact. Met onze nazorg blijft uw tuin gegarandeerd nog vele jaren een stukje natuur aan huis.

Wij staan voor u klaar!

  • Wij bieden u een uitgebreide offerte
  • Meedenkend, voor, tijdens en na het werk
  • Uitgebreid netwerk om u te ontzorgen
  • Wij bieden garantie op onze werken
  • Wij laten uw tuin altijd netjes achter
Van tuindroom tot droomtuin
Een tuin om trots op te zijn
Betrouwbaar en vakkundig
Ontzorgen, ook ná realisatie
Volg mij op Social Media

Doe inspiratie op voor je eigen tuin!

Contact

Neem contact met ons op

Neem gerust contact met mij op! Ik ben zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Telefonisch ben ik echter het beste bereikbaar tussen 18.00 tot 21.00 uur, maar berichten kan altijd.

"*" geeft vereiste velden aan