Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

”Yanick, wij hebben zelf al een tuinontwerp gemaakt. Zou je dit voor ons kunnen visualiseren?”

Een van mijn eerste projecten, wat een gave uitdaging! Een tuin met veel hoogteverschillen, een buitenverblijf en een oase van groen.

Villatuin met hoogteverschil

Voor deze tuin hebben wij een 2D tuinontwerp aangeleverd gekregen. Deze onderhoudsvriendelijke tuin heeft drie sfeervolle terrassen met uitzicht over een van de wateren van Arcen. Gezellig tussen de prairiebeplanting, of tot in de late uurtjes aan het water genieten in het stijlvolle buitenverblijf. In deze tuin kan het allemaal.

 

Dit heb ik gedaan in deze tuin

  • 3D Visualisatie
  • 3D Tuinwandeling
Trendgroen

Dé rechterhand met groene vingers

Trend Groen verzorgt voor u het ontwerp en de realisatie van uw buitenruimte die aansluit bij uw wensen, woning en omgeving. Samen met u komen we tot nieuwe ingevingen om uw droomtuin vorm te geven.

Nazorg

Tuin onderhoud

Wanneer uw droomtuin klaar is, is het tijd om te genieten! Om dat ook in de toekomst te kunnen blijven doen is onderhoud nodig. Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken!

Volg mij op Social Media

Doe inspiratie op voor je eigen tuin!

Contact

Neem contact met ons op

Neem gerust contact met mij op! Ik ben zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Telefonisch ben ik echter het beste bereikbaar tussen 18.00 tot 21.00 uur, maar berichten kan altijd.

"*" geeft vereiste velden aan