Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

”Yanick, we hebben net het huis gerenoveerd en willen de tuin hier graag op aansluiten. We hebben een hele rare hoek in de tuin waar we meer sfeer in willen brengen. Kun je ons hierbij helpen?”

Van deze verloren hoek hebben we een sfeervol plekje gemaakt om heerlijk te genieten tussen de wuivende beplantingen en onder het schaduwdoek.

Duintuin

De stijl van deze tuin is doorgetrokken van de voortuin tot in de achtertuin. Een sfeervolle plek met afwisselende materialen zoals, betontegels, half-verharding, houten palen en een variatie aan beplanting.

 

Dit heb ik gedaan in deze tuin

  • 2D Tuinontwerp
  • Projectbegeleiding
  • Beplanting & Verlichting
  • Schaduwdoek
  • Half-verharding
Trendgroen

Dé rechterhand met groene vingers

Trend Groen verzorgt voor u het ontwerp en de realisatie van uw buitenruimte die aansluit bij uw wensen, woning en omgeving. Samen met u komen we tot nieuwe ingevingen om uw droomtuin vorm te geven.

Nazorg

Tuin onderhoud

Wanneer uw droomtuin klaar is, is het tijd om te genieten! Om dat ook in de toekomst te kunnen blijven doen is onderhoud nodig. Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken!

Volg mij op Social Media

Doe inspiratie op voor je eigen tuin!

Contact

Neem contact met ons op

Neem gerust contact met mij op! Ik ben zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Telefonisch ben ik echter het beste bereikbaar tussen 18.00 tot 21.00 uur, maar berichten kan altijd.

"*" geeft vereiste velden aan