Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

”Yanick, we willen graag dat onze tuin meer aansluit op ons gebruik en de omgeving. Kun je ons hierbij helpen?”

Ja, zeker! In dit ontwerp zijn de woning en de omgeving optimaal op elkaar aangesloten. Het gebruik van natuurlijke materialen en karakteristieke beplantingen uit de landelijke omgeving maken dit een sfeervolle omgeving voor het het hele gezin.

Een modern landelijke tuin

De strakke hoofdlijnen in de paden met een natuurlijke afwerking van kinderkoppen. Een groot verhoogd terras wat voldoende ruimte bied voor het plaatsen van een zwembad. De terrassen bieden ruimte om heerlijk te genieten van de verschillende tuinkamers die gecreëerd worden met gebruik van haagstructuren en afwisselende hoogtes en vormen van heesters en bomen. Soorten zoals de Esdoorn, Sierappel, Sierpeer, Rhododenron’s en Hortensia’s die karakter geven aan de modern-landelijke uitstraling.

Dit heb ik gedaan in deze tuin

  • 2D Tuinontwerp
  • 3D Tuinontwerp
Trendgroen

Dé rechterhand met groene vingers

Trend Groen verzorgt voor u het ontwerp en de realisatie van uw buitenruimte die aansluit bij uw wensen, woning en omgeving. Samen met u komen we tot nieuwe ingevingen om uw droomtuin vorm te geven.

Nazorg

Tuin onderhoud

Wanneer uw droomtuin klaar is, is het tijd om te genieten! Om dat ook in de toekomst te kunnen blijven doen is onderhoud nodig. Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken!

Volg mij op Social Media

Doe inspiratie op voor je eigen tuin!

Contact

Neem contact met ons op

Neem gerust contact met mij op! Ik ben zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Telefonisch ben ik echter het beste bereikbaar tussen 18.00 tot 21.00 uur, maar berichten kan altijd.

"*" geeft vereiste velden aan