Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

”Yanick, kunnen wij van deze tuin nog wat moois maken?”

Natuurlijk kunnen wij dat! Een tuin om optimaal te kunnen genieten met het hele gezin. Functioneel, onderhoudsvriendelijk en sfeervol!

Een tuin om te genieten met het hele gezin

Een sfeervolle tuin om vier seizoenen van te kunnen genieten. Door het toepassen van warme tinten zoals cortenstaal die terugkomen in de plantenbakken, brievenbus en de verlichtingsarmaturen. De tuin is geheel verbonden door de overgang van natuurlijke materialen in een groene oase. Dit gecombineerd met strakke en organische vormen. De afwisseling van materialen, kleuren, hoogtes en karakteristieke beplantingen brengt deze tuin volledig tot leven.

Dit heb ik gedaan in deze tuin

  • 2D Tuinontwerp
  • 3D Tuinontwerp
  • 3D Tuinwandeling
  • Volledige realisatie
Trendgroen

Dé rechterhand met groene vingers

Trend Groen verzorgt voor u het ontwerp en de realisatie van uw buitenruimte die aansluit bij uw wensen, woning en omgeving. Samen met u komen we tot nieuwe ingevingen om uw droomtuin vorm te geven.

Nazorg

Tuin onderhoud

Wanneer uw droomtuin klaar is, is het tijd om te genieten! Om dat ook in de toekomst te kunnen blijven doen is onderhoud nodig. Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken!

Volg mij op Social Media

Doe inspiratie op voor je eigen tuin!

Contact

Neem contact met ons op

Neem gerust contact met mij op! Ik ben zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Telefonisch ben ik echter het beste bereikbaar tussen 18.00 tot 21.00 uur, maar berichten kan altijd.

"*" geeft vereiste velden aan