Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

”Yanick, ik heb een nieuwbouwwoning maar ik weet nog niet wat ik met de tuin wil. Er moet iets van een overkapping in, maar hoe of wat, dat weet ik nog niet. Kun je mij hierbij helpen?”

Hoe kleiner de tuin, hoe beter je om moet gaan met de beschikbare ruimte. Deze tuin heeft alles er op en aan om deze zomer heerlijk te genieten.

Ontwerp en Aanleg – Compacte Achtertuin

Een kleine, onderhoudsvriendelijke tuin, waar je optimaal van kunt genieten. Deze sfeervolle tuin met twee terrassen om te genieten van de koele schaduw of het late avondzonnetje. Deze Douglas overkapping is met gebruik van een pergola verbonden met de tuin. Vanuit de woning is er zicht op deze knusse tuin met cortenstaal houtopslagen die op gaan in het groen. De afwisselende beplanting zorgt jaarrond voor sfeer in deze tuin.

 

Dit heb ik gedaan in deze tuin

  • Hier komt te staan wat je hebt gedaan
  • Nam pretium turpis et arcu
  • Nam pretium turpis et arcu
  • Nam pretium turpis et arcu
  • Nam pretium turpis et arcu
Trendgroen

Dé rechterhand met groene vingers

Trend Groen verzorgt voor u het ontwerp en de realisatie van uw buitenruimte die aansluit bij uw wensen, woning en omgeving. Samen met u komen we tot nieuwe ingevingen om uw droomtuin vorm te geven.

Nazorg

Tuin onderhoud

Wanneer uw droomtuin klaar is, is het tijd om te genieten! Om dat ook in de toekomst te kunnen blijven doen is onderhoud nodig. Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken!

Volg mij op Social Media

Doe inspiratie op voor je eigen tuin!

Contact

Neem contact met ons op

Neem gerust contact met mij op! Ik ben zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Telefonisch ben ik echter het beste bereikbaar tussen 18.00 tot 21.00 uur, maar berichten kan altijd.

"*" geeft vereiste velden aan