Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

”Yanick, wij zouden graag onze tuin aanpakken. We vinden een moderne tuin mooi, maar het moet wel sfeervol zijn om in te zitten. Kunnen je hier iets op verzinnen?”

Dit hebben we gedaan met een strak lijnenspel omringt door een oase van groen! Deze tuin optimaal ingericht om dag en nacht van te genieten.

Moderne tuin met oase van groen

Deze tuin is ingericht met een strak lijnenspel van groenblijvende elementen en verhardingen. Het grote terras is omringd met een rand van half-verharding. De randen van de tuin geven rust met groenblijvende zuilen, omringd door grote groepen Hortensia’s met siergrassen. Tussen het terras en de woning zijn planten gecombineerd waarbij bladstructuren en kleuren zorgen voor een maandelijkse verandering van de tuin.

Dit heb ik gedaan in deze tuin

  • 2D & 3D Tuinontwerp
  • Half-verharding
  • Beplanting
  • Tuinverlichting
  • Robinia palen met schaduwdoek
Trendgroen

Dé rechterhand met groene vingers

Trend Groen verzorgt voor u het ontwerp en de realisatie van uw buitenruimte die aansluit bij uw wensen, woning en omgeving. Samen met u komen we tot nieuwe ingevingen om uw droomtuin vorm te geven.

Nazorg

Tuin onderhoud

Wanneer uw droomtuin klaar is, is het tijd om te genieten! Om dat ook in de toekomst te kunnen blijven doen is onderhoud nodig. Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken!

Volg mij op Social Media

Doe inspiratie op voor je eigen tuin!

Contact

Neem contact met ons op

Neem gerust contact met mij op! Ik ben zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Telefonisch ben ik echter het beste bereikbaar tussen 18.00 tot 21.00 uur, maar berichten kan altijd.

"*" geeft vereiste velden aan