Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

”Yanick, we zouden graag een ontwerp laten maken voor de tuin van een nieuwbouwwoning. Het is een hele moderne woning in een hele natuurrijke omgeving. Kun je ons helpen bij het vinden van de juiste balans tussen de woning en de omgeving?”

Wat een gaaf project, gelegen aan de wateren van Groningen. De tuin en woning versterken elkaar in dit ontwerp zeker.

Oevertuin

Een tuin die optimaal aansluit op de wensen van de klant, de woning en zijn omgeving. Dat komt op deze locatie zeker tot zijn recht. Voor deze (nog te realiseren) moderne nieuwbouwwoning hebben de moderne elementen van de woning doorgetrokken in de voortuin. Dit met houten elementen in de tinten van de woning en een rustig beplantingsplan. In de achtertuin loopt de oever over in het gazon, wat zorgt voor een doorkijk vanuit de woning over het water. Het organische lijnenspel en de variatie aan beplanting geven een natuurlijke uitstraling van de tuin, dit afgemaakt met een karakteristieke treurwilg die zich net als de toekomstige bewoners aan deze oeverrand zeker thuis zal voelen.

Dit heb ik gedaan in deze tuin

  • 2D Tuinontwerp
  • 3D Tuinontwerp
  • Advies
Trendgroen

Dé rechterhand met groene vingers

Trend Groen verzorgt voor u het ontwerp en de realisatie van uw buitenruimte die aansluit bij uw wensen, woning en omgeving. Samen met u komen we tot nieuwe ingevingen om uw droomtuin vorm te geven.

Nazorg

Tuin onderhoud

Wanneer uw droomtuin klaar is, is het tijd om te genieten! Om dat ook in de toekomst te kunnen blijven doen is onderhoud nodig. Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken!

Volg mij op Social Media

Doe inspiratie op voor je eigen tuin!

Contact

Neem contact met ons op

Neem gerust contact met mij op! Ik ben zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Telefonisch ben ik echter het beste bereikbaar tussen 18.00 tot 21.00 uur, maar berichten kan altijd.

"*" geeft vereiste velden aan