Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

”Yanick, we gaan een nieuw huis bouwen, maar we weten nog niet hoe we onze wensen moeten vormgeven in de tuin. Kun je ons hierbij helpen?”

Deze tuin is optimaal ingericht om heerlijk te genieten in de zomermaanden. Een tuin om met het hele gezin te genieten van de rust en luxe.

Moderne Villatuin

Deze tuin is optimaal ingericht op de wensen van de klant, de woning en zijn omgeving. Deze luxe tuin biedt privacy om met het hele gezin te ontspannen. Ruimte voor de kinderen, afkoelen in het zwembad of tot in de late uurtjes genieten in het poolhouse.

 

Dit heb ik gedaan in deze tuin

  • 2D Tuinontwerp
  • 3D Tuinontwerp
Trendgroen

Dé rechterhand met groene vingers

Trend Groen verzorgt voor u het ontwerp en de realisatie van uw buitenruimte die aansluit bij uw wensen, woning en omgeving. Samen met u komen we tot nieuwe ingevingen om uw droomtuin vorm te geven.

Nazorg

Tuin onderhoud

Wanneer uw droomtuin klaar is, is het tijd om te genieten! Om dat ook in de toekomst te kunnen blijven doen is onderhoud nodig. Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken!

Volg mij op Social Media

Doe inspiratie op voor je eigen tuin!

Contact

Neem contact met ons op

Neem gerust contact met mij op! Ik ben zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Telefonisch ben ik echter het beste bereikbaar tussen 18.00 tot 21.00 uur, maar berichten kan altijd.

"*" geeft vereiste velden aan