Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

”Yanick, wij zouden graag onze tuin opnieuw aanleggen maar onze hond blijft het gazon vernielen. Kunnen we iets bedenken om de tuin toch meer te vergroenen?”

En wat is dit een plaatje geworden. Een klein stukje natuur aan huis om heerlijk te ontspannen.

Een klein stukje natuur aan huis

Een tuin om vier seizoenen te genieten in een groene oase. Met het gebruik van natuurlijke materialen en een diversiteit aan beplanting blijft deze tuin maandelijks met nieuwe verassingen komen. Het toepassen van een pergola zorgt in deze tuin voor verbinding. Daarnaast creëert de houten wand in de pergola voldoende schaduw om zomers de verkoeling op te zoeken. Met het gebruik van sfeervelichting in de plantvakken, onder de boom en in de wanden kan er tot in de late uurtjes worden genoten van deze buitenruimte.

Dit heb ik gedaan in deze tuin

  • 2D Tuinontwerp
  • 3D Tuinontwerp
  • Volledige realisatie
Trendgroen

Dé rechterhand met groene vingers

Trend Groen verzorgt voor u het ontwerp en de realisatie van uw buitenruimte die aansluit bij uw wensen, woning en omgeving. Samen met u komen we tot nieuwe ingevingen om uw droomtuin vorm te geven.

Nazorg

Tuin onderhoud

Wanneer uw droomtuin klaar is, is het tijd om te genieten! Om dat ook in de toekomst te kunnen blijven doen is onderhoud nodig. Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken!

Volg mij op Social Media

Doe inspiratie op voor je eigen tuin!

Contact

Neem contact met ons op

Neem gerust contact met mij op! Ik ben zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Telefonisch ben ik echter het beste bereikbaar tussen 18.00 tot 21.00 uur, maar berichten kan altijd.

"*" geeft vereiste velden aan