Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

”Yanick, we willen graag een zwembad in onze tuin, maar we weten niet hoe groot, of waar we dit het beste kunnen realiseren? We willen graag met het hele gezin kunnen ontspannen in onze tuin. Kun je ons hierbij helpen?”

Met behulp van een 3D-tuinontwerp is de tuin volledig gevisualiseerd.

Wellnesstuin

Deze schitterende wellnesstuin is optimaal ingericht om met het hele gezin van te genieten. Een ruim opgezet zonneterras waar je tussen het groen ligt. Het strakke lijnenspel dat is opgezet met de verhardingen en hagen, is in het zonneterras onderbroken met rondingen in de houtlook tegels. Daarnaast blijft er voldoende ruimte over om een balletje te trappen. Dit alles afgewerkt met een schitterend verlichtingsplan om tot in de late uurtjes van de tuin te kunnen genieten.

 

Dit heb ik gedaan in deze tuin

  • 2D Tuinontwerp
  • 3D Tuinontwerp
  • Projectbegeleiding
  • Nazorg
Trendgroen

Dé rechterhand met groene vingers

Trend Groen verzorgt voor u het ontwerp en de realisatie van uw buitenruimte die aansluit bij uw wensen, woning en omgeving. Samen met u komen we tot nieuwe ingevingen om uw droomtuin vorm te geven.

Nazorg

Tuin onderhoud

Wanneer uw droomtuin klaar is, is het tijd om te genieten! Om dat ook in de toekomst te kunnen blijven doen is onderhoud nodig. Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken!

Volg mij op Social Media

Doe inspiratie op voor je eigen tuin!

Contact

Neem contact met ons op

Neem gerust contact met mij op! Ik ben zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Telefonisch ben ik echter het beste bereikbaar tussen 18.00 tot 21.00 uur, maar berichten kan altijd.

"*" geeft vereiste velden aan