Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Welkom bij Trend Groen, waar de transformatie van uw buitenruimte begint! Bent u opzoek naar een tuinontwerper in Veldhoven of omgeving, en wilt u uw tuinontwerp laten maken? Wij ontwerpen op maat, passend bij uw wensen en levensstijl. Laten we samen uw droomtuin creëren. Ontdek hieronder meer over onze werkwijze.

Fase 1: Kennismaking

Tijdens ons eerste, geheel vrijblijvende, kennismakingsgesprek bespreken we uw eisen en wensen. Dit gesprek stelt ons in staat om elkaar beter te leren kennen, en om te ontdekken wat u aanspreekt en wat wel of niet bij u past.

Na het kennismakingsgesprek ontvangt u een opdrachtbeschrijving met een indicatie van de planning en de bijbehorende ontwerpkosten. Hierna zullen wij uw tuin inmeten.

Fase 2: Schetsontwerp

Tijdens de schetsfase ligt de focus op de indeling en vlakverdeling van uw tuin. Hier brengen wij de structuur aan van de besproken wensen en mogelijkheden. U krijgt de mogelijkheid om het schetsontwerp te ontvangen in de vorm van een 2D-tekening, aangevuld met sfeerfoto’s. Daarnaast bieden wij ook de optie voor een 3D-ontwerp, waarmee u een zeer realistisch beeld krijgt van uw toekomstige tuin.

Het schetsontwerp wordt persoonlijk bij u op locatie gepresenteerd. Via een 2D-tekening of een 3D-tuinwandeling kunt u de volledige vormgeving van de tuin zien. Tijdens en na de presentatie staat het uiteraard open om vragen te stellen en eventuele uitdagingen te bespreken.

Fase 3: Definitief ontwerp

Na ontvangst van uw feedback werken we verder aan de details van het definitieve ontwerp. We zullen voorstellen doen voor beplanting, materialen en verlichting. U ontvangt een op schaal uitgewerkt 2D-tuinontwerp en eventueel een digitale 3D-tuinwandeling. Dit kan worden aangevuld met een gedetailleerd beplantingsplan.

Fase 4: Offerte en aanleg

Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op voor de volledige realisatie van uw droomtuin. In samenwerking met een uitgebreid netwerk van vakmensen nemen we de verantwoordelijkheid voor de volledige aanleg, zodat u volledig wordt ontzorgd.

Kosten van een tuinontwerp

Elke tuin is uniek en elke klant heeft specifieke wensen. De prijs van een tuinontwerp is afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. We bieden voor elke klant een op maat gemaakte prijsopgave.

Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor aanvullende informatie of om uw vragen te bespreken. We staan altijd voor u klaar.

Een tuinontwerpen in hart en hovenieren!

  • Moderne tuinen
  • Landelijke tuinen
  • Levendige tuinen
  • Wellness tuinen
  • Mediterrane tuinen
Van tuindroom tot droomtuin
Een tuin om trots op te zijn
Betrouwbaar en vakkundig
Ontzorgen, ook ná realisatie
Volg mij op Social Media

Doe inspiratie op voor je eigen tuin!

Contact

Neem contact met ons op

Vragen over je tuin? Wij hebben de antwoorden. Neem contact op voor advies op maat.

"*" geeft vereiste velden aan